Game Android Tatarucingan Sunda

Game Tatarucingan Urang Sunda
Game ini khusus  bagi yang mengerti Bahasa Sunda. Tatarucingan dalam Bahasa Indonesia yaitu tebak-tebakan.
 
Game Android Tatarucingan Sunda
 
Urang Sunda nu resep kana tatarucingan mangga di download ah! Matak ngasah otak jeung lucu pikaseurieun.
 
Cara maenna gampang. Tinggal tebak naon anu ditanyakeun dina soal-soalna. Perhatikeun gambar sareng "klue" na. Derr... we dijawab. Mun bener menang 5 poin, mun salah teu nanaon moal ngurangan poin. Mun hese gunakeun bantosan, carana teukeun gambar "lampu koneng", inget sakali ngagunakeun bantuan poin dikurangi 10. Mun aya gambarna kurang jelas... klik we gambarna... engke ge ngabadagan tampilan gambarna.
 
Wilujeng maen lur ah! Mugi ngahibur.
Saran sinareng kritik mangga diantos, tiasa lewat komentar aplikasi atanapi email simkuring nu tercantum.
 
 

Tinggalkan Balasan