Game Android Tatarucingan Sunda Versi Kedua

Tatarucingan Sunda 2
Tatarucingan Sunda 2
Developer: Falcon App
Price: To be announced
  • Tatarucingan Sunda 2 Screenshot
  • Tatarucingan Sunda 2 Screenshot
  • Tatarucingan Sunda 2 Screenshot
  • Tatarucingan Sunda 2 Screenshot
  • Tatarucingan Sunda 2 Screenshot
  • Tatarucingan Sunda 2 Screenshot
  • Tatarucingan Sunda 2 Screenshot
  • Tatarucingan Sunda 2 Screenshot
  • Tatarucingan Sunda 2 Screenshot

Ini adalah game Tatarucingan Sunda versi kedua. Memiliki gaya permainan yang lebih menarik dan berbeda dibandingkan versi pertamanya.

[pgp_title]

Tingkat level game tatarucingan sunda 2

Soal-soal game tatarucingan 2

Soal-soal game tatarucingan 2

Soal-soal game tatarucingan 2

Soal-soal game tatarucingan 2

Soal-soal game tatarucingan 2

Soal tebak suara game tatarucingan 2
Tatarucingan kalau dalam Bahasa Indonesia adalah tebak-tebakan.

Cara maénna gampang teu béda jauh jeung Tatarucingan Vérsi 1. Jawab waé naon anu ditanyakeun, ketik dina kotak eusian, mun geus yakin bener pencét tombol céklis.

Sabagéan soal aya sarupaning tatarucingan anu euweuh kotak eusian. Dina soal éta Anjeun kudu rada mikir kréatif, muter uteuk, lamun lieur omat éta mastaka ulah didadagorkeun kana panto, témbok, jeung sajabana.

Lamun hésé ngajawab soal-soalna gunakeun/pencét tombol bantuan.

Lamun bener ngajawab menang 10 koin,
sabalikna lamun salah ngajawab dicokot 10 koin.
Wilujeng maén baraya, mugi kahibur!

Unduh gamenya di google play store

 Download

Tinggalkan Balasan