Falcon App Android Apps and Games

Game Android Tatarucingan Sunda Versi Kedua

Game Android Tatarucingan Sunda Versi Kedua

Ini adalah game Tatarucingan Sunda versi kedua. Memiliki gaya permainan yang lebih menarik dan berbeda dibandingkan versi pertamanya. Tatarucingan kalau dalam Bahasa Indonesia adalah tebak-tebakan. Cara maénna gampang teu béda jauh jeung Tatarucingan Vérsi 1. Jawab waé naon anu ditanyakeun, ketik dina kotak eusian, mun geus yakin bener pencét tombol céklis. Sabagéan soal aya sarupaningBaca selengkapnya tentangGame Android Tatarucingan Sunda Versi Kedua[…]

Game Android Tatarucingan Sunda

Game Android Tatarucingan Sunda

Game Tatarucingan Urang Sunda Game ini khusus  bagi yang mengerti Bahasa Sunda. Tatarucingan dalam Bahasa Indonesia yaitu tebak-tebakan.     Urang Sunda nu resep kana tatarucingan mangga di download ah! Matak ngasah otak jeung lucu pikaseurieun.   Cara maenna gampang. Tinggal tebak naon anu ditanyakeun dina soal-soalna. Perhatikeun gambar sareng “klue” na. Derr… we dijawab.Baca selengkapnya tentangGame Android Tatarucingan Sunda[…]